auto

Tesla wrappen

Tesla wrappen

Je kunt vandaag de dag nog niet eens de snelweg oprijden zonder al een stuk of tien Tesla’s tegen te komen. Omdat Tesla’s vaak zakelijk gebruikt worden zien ze er vrijwel altijd zeer verzorgd uit. Het enige nadeel aan de opmars van de Tesla, is dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Tesla heeft nog maar een handvol modellen op de markt gebracht en voert deze bovendien ook alleen maar uit in een zeer kleine variatie aan kleuren. Wanneer je in een Tesla rijdt, weet je in ieder geval zeker dat je niet de enige bent.

Een uniek vervoersmiddel

Natuurlijk wil je wel goed voor de dag komen, dat lukt met goed verzorgde Tesla sowieso. Maar wanneer je een eigen bedrijf hebt en zakelijk een Tesla hebt gekocht, kan het we verstandig zijn om van je auto een rijdend visitekaartje te maken! Dit kun je doen door stickers te plakken op je Tesla, maar dat is natuurlijk zonde. Een veel beter idee is het om eens te kijken naar Tesla wrappen.

Tesla wrappen

Bij een Tesla wrap wordt er een dun laagje hoogwaardige folie aangebracht op de originele lak van jouw auto. Deze folie is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kan naar wens zelfs gepersonaliseerd worden met eigen (bedrijf)logo’s en andere mooie elementen. Door je Tesla te wrappen ben je niet meer afhankelijk van de saaie kleuren waarmee Elon Musk vindt dat jij moet rondrijden. Een Tesla wrap maakt van jouw auto een uniek vervoersmiddel waar vele hoofden voor zullen omdraaien.

Voordeel van Tesla wrappen

Het grootste voordeel van het laten wrappen van jouw Tesla is dat het een tijdelijke oplossing kan zijn. Het hoogwaardige folie blijft erg lang zitten, maar mocht je er op uitgekeken raken, kun je het laten verwijderen zonder dat daarbij de originele lak van de auto wordt aangetast. Door je Tesla te wrappen, geef je jouw auto dus niet alleen een bijzondere uitstraling, maar biedt je hem ook nog eens een extra bescherming tegen beschadigingen van buitenaf zoals steenslag en hardnekkig vuil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *