Producten

Cilinderslot bestellen

cilinderslot bestellen

We zijn met zijn allen vaker thuis en daarom denk je misschien dat dieven minder snel kans zien om in te breken in woningen. Niks is echter minder waar. Zelfs wanneer je eventjes naar de supermarkt bent, kan een kwaadwillende zijn kans schoon zien. En wat dacht je werkruimtes die nu juist steeds vaker leeg staan? Een ideaal doelwit voor criminelen. Het is belangrijk om juist nu je woon- en werkruimtes goed te beveiligen met hoogwaardige sloten. Het bestellen van een cilinderslot is dan ook een goede keuze.

Betrouwbare cilindersloten kiezen

Een betrouwbaar cilinderslot draait alleen wanneer de juiste sleutel in het slot gestoken wordt. Dit is een veel veiligere keuze dan verouderde deursloten die vaak gemakkelijk zijn te openen met dagelijkse voorwerpen zoals paperclips. Een cilinderslot bestel je in allerlei soorten en maten, maar vooral ook in diverse kwaliteiten. Het ene cilinderslot is de andere niet en je kunt nogal overweldigd raken door het aanbod. Wanneer je besluit een cilinderslot te bestellen, kies dan voor betrouwbaarheid. Dat kun je doen door bij het bestellen goed op te letten of het slot van jouw keuze een zogenoemd SKG-keurmerk heeft.

SKG-keurmerk bij cilindersloten

De Stichting Kwaliteit Gevelbouw heeft diverse cilindersloten getest en voorzien van een beoordeling. Hoe meer sterren een slot heeft, hoe beter het beschermt tegen de verschillende trucs die inbrekers gebruiken om binnen te komen. Wanneer je goed let op het keurmerk zal je zien dat het erg eenvoudig is om een goed cilinderslot te bestellen.

Betrouwbaar cilinderslot bestellen

Een goed cilinderslot zal veel dieven meteen wegjagen, ze durven het vaak niet eens aan om te proberen jouw hoogwaardige slot te forceren. En de criminelen die het toch proberen zullen al snel hun pogingen staken omdat een goed cilinderslot zelfs immuun is voor het uitboren en kerntrekken van een slot. Kortom, zorg er voor dat jouw woon- of werkpand goed kan worden afgesloten en kies ervoor een hoogwaardig cilinderslot te bestellen dat wel tegen een stootje kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *