Beauty

Henna Brows zetten

henna brows

Als je graag vollere wenkbrauwen wilt die duidelijker zichtbaar zijn zoals henna brows, dan is Henna verf een goed product. Het voordeel van Henna verf is dat het op je wenkbrauwharen blijft zitten en ook op de huid. Daardoor is je wenkbrauw nog beter zichtbaar. Als je weinig of lichte wenkbrauwharen hebt dan is henna verf ideaal. Daarnaast blijft het langer zitten in vergelijking met gewone wenkbrauwverf. Henna verf kun je mengen met verschillende kleurtinten voor de ideale kleur bruin die past bij jouw huidtype en haar. Online kun je naast henna verf ook andere producten kopen zoals benodigdheden voor je wimpers en nagels. Ideaal dat je alles in één keer kunt bestellen bij een nagelgroothandel

Henna Brows zetten

Als je de wenkbrauw gaat zetten is het belangrijk om eerst te kijken naar je huid. Met verschillende producten kun je de huid reinigen. Zeker als je een vette huid hebt is een reiniging belangrijk. Daardoor blijft Henna beter zitten en langer zitten. Je kunt met een speciale shampoo en scrub je huid ontvetten. Daarna reinigen met een tonic. Als je huid schoon is, dan kun je aan de slag met de wenkbrauwverf. Teken eerst je wenkbrauwen met een schep wenkbrauwpotlood. De contouren kun je insmeren met vaseline om te voorkomen dat de henna op de huid komt. Daarna kun je jouw wenkbrauw opvullen met henna verf. Zo krijg je een mooie strakke wenkbrauw. 

Wenkbrauwen verven

Je kunt verschillende vormen wenkbrauwen tekenen met henna verf. Je hebt verschillende soorten Henna verf. Verschillende kleuren zoals lichtbruin, donkerbruin en zwarte tinten zijn mogelijk. Als je net een iets andere tint wilt hebben, dan kun je de verschillende verfsoorten mengen. Als je de kleur helemaal goed hebt gemengd, dan kun je de wenkbrauwen verven. Kijk daarvoor eerst heel goed naar de vorm die je wilt hebben. Als het verf eenmaal zit dan kan het twee tot zelfs wel zes weken blijven zitten met je het goed verzorgd. Ontzettend handig wat het scheelt enorm veel tijd. Je hoeft niet elke ochtend meer je wenkbrauwen in te vullen met je wenkbrauwpotlood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *