Coach

Een holistische coach helpt bij een burn-out

Holistische coach Hoofddorp

Een holistische coach houdt zich vooral bezig met een langdurige burn-out en andere vage klachten zoals angst en depressie. Patiënten met een langdurige burn-out en andere vergelijkbare en aanslepende hervallen vlug in hun oude levenspatronen eens ze een therapie achter de rug hebben. Je patronen en levensgewoonten maken deel uit van ons ‘innerlijke’. Vaak zijn we daar zelf niet eens van bewust. Om daar echt verandering in te brengen is een aangepaste coaching vaak onmisbaar om een doorbraak te forceren. Daar is een zogenaamde driedimensionale aanpak voor nodig. Deze holistische aanpak is een combinatie van verschillende therapieën zoals emotietherapie (Gizo), osteopathie en mentale coaching. Holistisch coachen focust zich in de eerste plaats op het mentale. Kamp je met een burn-out of een vergelijkbare aandoening die maar blijft duren en woon je in Hoofddorp? Dan is een bezoek aan Holistische coach Hoofddorp  zeker aan te raden.

Holistisch coachen dé remedie bij burn-out

Meer en meer landgenoten worstelen met een burn-out. Onze veeleisende maatschappij maakt steeds meer slachtoffers. Ben je fysiek en mentaal uitgeput en voel je je slecht in je vel? Laten je prestaties steeds meer te wensen over en zie je geen uitweg meer? Dan is de kans groot dat je met een burn-out te maken hebt. Steeds meer landgenoten worden ermee geconfronteerd en krijgen dit koppig beestje niet in hun eentje getemd. Een burn-out moet altijd ernstig genomen worden, maar dat laat vaak te wensen over. Eens eensluidende definitie voor burn-out werd nog altijd niet gevonden. Chronische overbelasting, vermoeidheid, een gebrek aan energie en motivatie, verminderde prestaties stress, innerlijke onrust en uitputting zijn  veel Voorkomende symptomen. Met de hulp van holistisch coachen zijn patiënten met een burn-out na gemiddeld twaalf weken weer aan de slag. Dat betekent heel wat winst in vergelijking diegene die met een burn-out geen holistische coach opzoeken. Die doen er gemiddeld veertig weken en vaak veel langer over voor ze weer aan het werk zijn. Zo is een holistische coach meteen ook een herstelcoach.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *