Coach

Hoe vind je de perfecte coach voor jou

life coach Breda

Je hoort het steeds vaker: mensen met een persoonlijke coach. Maar wat betekent het hebben van een coach nou precies? Waar kan een coach je allemaal mee helpen, en is het hebben van een life coach in Breda misschien ook iets voor jou?

Wat is coaching

Je hebt jezelf een bepaald doel gesteld, dat kan zijn in je persoonlijke leven of in je carriƩre. Soms weet je precies welke kant je op wilt, maar niet precies hoe je daar moet komen. Of loop je vast door bepaalde belemmeringen of problemen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontbreken van voldoende zelfvertrouwen of het behalen van deadlines. Een life coach in Breda kan dan je vertrouwingspersoon zijn, iemand die je kan helpen om deze belemmeringen te overkomen en je zelfvertrouwen te doen vergroten.

Wanneer heb je behoefte aan een coach

Als je teveel gedachten in je hoofd hebt, en door de bomen het bos niet meer ziet. Als je een einddoel in je hoofd hebt, maar niet precies weet hoe je daar moet komen. Of wanneer je sterker in je schoenen wilt komen te staan, maar niet weet hoe. Met vertrouwelijke gesprekken en persoonlijke begeleiding kan een coach je helpen om nieuwe uitdagingen niet langer uit de weg te gaan, en je te tevens te stimuleren om je dromen waar te maken.

Hoe kies je je coach

Omdat de band tussen jouw coach en jij vertrouwd en persoonlijk moet aanvoelen, is het belangrijk dat je kiest voor een coach waar jij je goed bij voelt. Iedere coach heeft zo zijn of haar eigen manier van werken. Neem dus altijd de tijd om je te verdiepen in de werkwijze van een coach, en of die past bij wat jij nodig bent. Zo is bijvoorbeeld een life coach in Breda niet de meest dichtbijzijnde keuze voor jou, maar wanneer je toch in de omgeving woont, is het de extra rijtijd misschien wel dubbel en dwars waard

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *