Recruitment bureau Breda
zakelijk

Werken via recruitment bureau Breda

Zoekt u een nieuwe baan, of zoekt u juist werknemers? Dan kunnen wij van recruitment bureau Breda u met allebei helpen. Zo hebben wij een ruim assortiment aan interessante banen, maar kunt u als werkgever u ook opgeven, en zullen wij ervoor zorgen dat u personeel precies voor uw bedrijf zult vinden. Vooral in de tijd van arbeidsmarktkrapte kunnen wij u helpen met het zoeken naar geschikt personeel, want wij van Zuydt Werkt. Zo hoeft u minder tot geen tijd te besteden aan deze bezigheid, en kunt u die kostbare tijd aan andere dingen besteden. Voor ons is kwaliteit heel belangrijk, voor zowel de werkgever als de werknemer. Wij zijn ook pas klaar wanneer beide partijen tevreden zijn. Ons team doet dit werk met veel passie, en daardoor zijn we uitgegroeid tot een serieus en persoonlijk werving- en selectiebureau. 

Bij het zoeken naar werk helpen wij u graag. Zo kunnen wij dankzij de persoonlijke aandacht en tijd die we aan u besteden, u precies koppelen aan het bedrijf dat echt bij u past. Zo zullen we u van begin tot eind helpen, en willen we het echt persoonlijk maken. Wij willen graag een persoonlijke band met u leggen, dus wanneer u graag in contact wilt komen, kan dit ook persoonlijk. Omdat het persoonlijk wordt, kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Wij hebben het beste voor met iedereen, en zetten ons zo veel mogelijk in om het zo goed mogelijk te kunnen verlopen. 

Ook als werknemer goed terecht

Goede werknemers kunnen een bedrijf maken. Daarom helpen wij uw bedrijf te koppelen aan de beste werknemers die bij uw bedrijf passen. Zo helpen met het rekruteren van personeel, met het aantrekken, selecteren en aanstellen van de juiste kandidaten. Wij werken met vaste, maar ook tijdelijke banen. Wij maken onderscheid tussen talent en uitstraling binnen het bedrijf, en vinden het belangrijk dat recruitment bureau Breda de beste mensen voor uw bedrijf binnenhaalt. Wij zijn pas tevreden als u en de werknemer dat ook zijn! Met een gesprek kunnen wij bespreken wat u zoekt, en eventuele vragen beantwoorden. Met ruim 20 jaar ervaring, weten we precies wat we moeten doen. 

Vragen of contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen, of wilt u graag in contact komen? Dan kunt u ons altijd een bericht sturen via de website. Wij zullen al uw vragen professioneel beantwoorden, en kunnen in vervolg een gesprek met u voeren over het zoeken naar werk of het zoeken naar werknemers.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *