auto

Een complete auto heeft een geluidsinstallatie

Car audio system

Autoproductiebedrijven weten veel van auto’s. Wanneer echter het op kwaliteit geluidssystemen komt kunnen ze nog heel wat leren. Laat daarom een car audio system over aan de experts. Jouw werkdag begint vol energie omdat je bent klaargestoomd door de muziek in je auto. Wanneer je later die dag thuiskomt laat je je werk op je werk dankzij de muziek die jou helemaal jezelf laat zijn. Met mooie muziek kan de hele familie die tocht van twee uur lang overleven en lachend bij opa en oma aankomen. Maar wat is het verschil nou eigenlijk tussen een echt car audio system en de standaard speakers in je auto?

Waarom een car audio system onmisbaar is

De tonen uit je speakers zijn te verdelen in drie groepen: De hoge tonen, het middengebied en de bas. Het standaard systeem van je auto komt kracht tekort in het middengebied, het geluid is uit balans. Luister nu eens goed en merk dat de bas bij een laag volume nauwelijks hoorbaar is en met een hoog volume alleen maar kraakt. De kwaliteit van bastonen is weerzinwekkend laag in standaard auto’s. Dit kunnen we oplossen door subwoofers te installeren voorin en achterin de auto. Subwoofers brengen niet alleen een fantastisch basgeluid, je kan er ook ongelofelijk krachtig geluid mee produceren. De hoge tonen van je standaard systeem zijn schel.  Om jouw muziek weer terug in balans te brengen vervang je de standaard speakers in je auto voor speakers van een betere kwaliteit die jouw favoriete muziek tot haar recht brengen. Maar dat is niet de enige manier waarop je je auto kan verbeteren.

Het volledige multimediasysteem

Als jij houd van muziek en met liefde zorgt voor jouw auto, zijn er nog meer upgrades die samen met een car audio system besteld kunnen worden. De kinderen op de achterbank kunnen bijvoorbeeld een film kijken op hoge kwaliteit schermen die in de achterkant van de voorstoel gemonteerd worden of bestel een geluidsdemper en hou je muziek in je eigen auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *